Лучшие рецепты кухон Мира
Добро пожаловать
Вход / Создать Плейлист

Tok ( sour) daal #homemadeindianfood #easyrecipe #indiancuisine #vegetarian recipe in description

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by Admin В чечевица
6 Просмотры

Описание

* 1 cup Masoor Dal or Red Lentils
* Green Mango – Small Size one
* Panchphoron – Bengali five-spice mix 1/2 tsp
* Dried Red Chilli 1
* Water
* Mustard Oil
* Salt to Taste
* Turmeric Powder 1/2 tsp
* Sugar to taste


Wash and cook the lentil with some salt and turmeric powder and couple of drop of water till it’s done but not mushy

Cut the mango in strips
Heat oil in a pan
Add Bengali five spices and red chili let it crackle
Add the mango , salt sugar and little turmeric Sautee for 5 min
Add the boiled lentil water and cover and simmer for 10 minutes till mango is done but not mushy

Serve with rice

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет. Будьте первым кто оставит комментарий.
RSS