Лучшие рецепты кухон Мира
Добро пожаловать
Вход / Создать Плейлист

The ORIGINAL Bolognese from 1881

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by Admin В
8 Просмотры

Описание

The ORIGINAL Bolognese from 1881

The sauce recipe originally appears in Pelegrino Artusi’s “La scienza in cucina e l’arte di mangiar bene” in 1881. He doesn't call it a ragù because that refers to a slow-cooked sauce, whereas this sauce can be cooked in under 10 minutes.

50g Pancetta
150g Veal
¼ Yellow Onion
½ Carrot
Celery (2 Palms)
40g Butter
Flour (Pinch)
Broth (Ladle)
Very little or no salt
Pepper
Nutmeg (Optional)
Horse-Tooth Pasta

-Fry the pancetta for a couple minutes, then add the veal and fry till slightly brown.
-Add finely diced veggies and butter.
-Once cooked, add a pinch of flour, broth, salt, nutmeg, and toss with the al dente pasta.

Top with ground black pepper and Parmesan, and enjoy!

#bolognese #bologna #italianfood #cooking #recipe #history

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет. Будьте первым кто оставит комментарий.
RSS